Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

Minecraft frissítés 1.20 BETA - Minecraft Live Show

2022. 10. 15. 20:00:00
Minecraft 1.12 frissítés

Minecraft Live Show

2022.10.15-én a Minecraft Live Show hatalamas lelkesedéssel hozta a legújabb frissítéseket a Minecrafthoz és a Minecraft Dungeons 3 szériához. Lezárult a Minecraft Mob Szavazás és bemutatták a Minecraft Legends videojátékot!


Minecraft 1.20 beta frissítés

Skinek:

Számos újdonság kerül a játékba; az megszokott, hogy ilyenkor új tárgyak és új mobok érkezenek, de az ritka, hogy a játékosra is hatással van egy frissítés. Márpedig most, az általunk irányítható Steve és Alex skinek mellé érkezett még 7 külöböző stílusú karakterkinézet is. Szőke, barna, fekete, vörös? Itt már szinte minden van! Hagyjuk is kicsit Stevet pihenni.

minecraft-uj-skinek-new-skins-1.20-update

Újdonságok, tárgyak, mobok:

- Bambuszblokk – ugyan a bambusz már jó ideje megtalálható a játékban de mostantól szinte minden elkészíthető belőle mint a fablokkokból!
- Bambusztutaj - az egyszerű kis "csónak"-ból ládás kivitelben is lekraftolható
- Függőtábla - a láncon lelógó táblára úgyanúgy írhatsz mint a már a játékban lévőre
- Könyvesszekrény - habár van jelenleg is könyvespolc ez egy kicsit más. Ebben a könyveket be- és kitudod venni, amit látsz is hogy a polcon nő vagy csökken a könyvek száma. Ráadasul, ha ügyes vagy akkor titkos rejtekajtót is létrehozhatsz a könyvek ki-be rakosgatásával. Már ideje volt, hogy rendezetten könyvespolcba tehessem a sok hatékonyság 3-as enchant könyvemet.
- Új mob – Teve - menő és gyors, egypúpú teve amire ketten is felülhettek. A teve kedvence étele a kaktusz, ezzel tudod megszelídíteni is. Amíg az egyikőtök irányítja, addig a másik játékos könnyedén harcolhat róla, ráadásul mivel a teve kimondottan magas így a zombik ellen védve vagytok utasként. A teve sprintelni és ugrani is tud. Tökéletes választás a közös kalandozáshoz! 


- Új mob – a Minecraft játékosok közönségszavazata alapján a győztes SNIFFER, azaz ő kerül be a játékba! Ez a "teknős" szerű ősi mob a föld alatt él és imád bújkálni, rejtőzni. Azt a játékost akik 3-szor megtalálja valami jultamoban részesíti.

 
szavazas-minecraft-uj-mob-sniFFer

 

További képek a Minecraft 1.20 frissítésből


A 2023 tavaszán megjelenő Minecraft Legends videójátékról pillanatképek

minecraft legends

minecraft legends játék

minecraft legends játék

minecraft legends játék

minecraft legends játék

minecraft legends játék

minecraft legends játék

minecraft legends játék

minecraft legends játék

 

Az összesítő video a 2022.10.15 Minecraft Live Showból