Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

GYIK

Gyakori kérdések és válaszok

 • Mit jelent, hogy a termék raktáron van?
  Kiemelt szempont nálunk, hogy csak olyan terméket árusítsunk ami készleten van, ezért kizárólag azokat a termékeket láthatod webshopunkban amik megrendelhetőek.

   
 • Milyen gyorsan szállítják ki a megrendelést?
  A hivatalosan 1-5 munkanapon belül, de számunkra fontos, hogy a lehető leghamarabb kézhez kapd a rendelésed, így az esetek többségében még a délelőtt bejövő rendeléseket is aznap feladjuk, hogy másnapra megérkezzenek. Az ünnepek alkalmával a GLS automaták megtelhetnek, így ilyenkor a gyorsabb kiszállítás érdekében a házhozszállítást érdemes választani.

 • Mit jelent a várható szállítás?
  Ha minden rendben megy, akkor aznapra várható a rendelésed megérkezése.

   
 • Miért nem találom az utánvétel fizetési módot?
  GLS Csomagpont és automaták, illetve 49.000Ft feletti megrendelés esetén kizárólag előre fizetési módok az elérhetőek. Ezenfelül webáruházunk Utánvét-Ellenőrt használ.


 • Van lehetőség személyes átvételre?
  Sajnos fizikai üzletünk nincs, így erre nincs lehetőség.

 • Nem sikerült a SimplePay-en keresztül a bankkártyás fizetés, mit tegyek?
  Sajnos előfordul, hogy a SimplePay rendszere akadozik, vagy elfelejted a biztonsági kódod. Ez esetben kérlek banki átutalással fizesd ki megrendelésed, a megrendelést visszaigazoló e-mail-ben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat.

   
 • Mit jelent a "feldolgozás alatt" állapot?
  A rendelésed elkezdtük összeszedni, folyamatban van az összekészítése.

   
 • Mit jelent az "összekészítve" állapot?
  A rendelésed összeállítottuk, becsomagoltuk, a futárnak való átadásra várunk.

   
 • Mit jelent a "Futár - Utánvét" állapot?
  A rendelésed átadtuk a futárnak, amit várhatóan következő munkanapon szállít ki, és majd a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával kell a rendelésed kifizetni.

   
 • Mit jelent a "Szállítás - Futár" állapot?
  A rendelésed átadtuk a futárnak, amit várhatóan következő munkanapon szállít ki.

   
 • Mit tegyek ha nem tetszik a termék és vissza szeretném küldeni?
  A termék kézhezvételét követően 14 nap áll rendelkezésre elállni a megrendelésedtől. Az info@cuteandcool.hu e-mail címen kérlek jelezzd az elállási szándékodat. (nincs szükség formanyomtatványra de e-mail-ben jelezd) Az elállás esetén a megrendelt árut sértetlen állapotban, az eredeti csomagolásban, a számlával együtt juttasd vissza hozzánk. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli, a megrendelt termék megfizetett teljes összegét visszautaljuk az általad megadott bankszámlaszámra. Részletesebb infórmációt az ÁSZF-ben találsz.

   
 • Reklamációm van, hol jelezzem?
  Reklamáció kapcsán kérlek e-mail-ben, az info@cuteandcool.hu -ra írj.

   
 • Van lehetőség cserecsomagra?
  Ha a kívánt termékből van raktáron, a termék jellegéből adódóan nem kockázatos a visszaszállítás (pl. törékeny termék), akkor igen, de ez a cuteandcool.hu üzemeltető döntésköre. Termék csere kapcsán kérlek az info@cuteandcool.hu e-mail-re írj.

   
 • Van garancia a termékekre?
  A termékekre a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően jótállás van (Általános szerződési feltételekben találod). Természetesen az átvételt követő 3 napon belül jelzett hibás terméket kicseréljük, vagy visszafizetjük - amennyiben elfogyott. Kérlek mindeféleképpen jelezd az info@cuteandcool.hu e-mail címen.

   
 • Lehet későbbi időpontra kérni a megrendelésem?
  Igen, válaszd a "Meghatározott napra történő házhozszállítás futárszolgálattal (Extra szolgáltatás)" kiszállítási módot.

   
 • Hogyan érhetem utol a futárt?
  A GLS központi telefonszámán keresztül, a 06-20-890-0660 számon a nevedre és címedre hivatkozva.


  Ha nem kaptál itt választ a kérdésedre, akkor bátran írj az info@cuteandcool.hu e-mail címre, vagy a weboldal jobb alsó sarkában lévő kis chat ikonra kattintva.