Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

Minecraft Kártyajáték

CuteandCool

Ingyenesen letölthető Minecraft kártyajáték! A Retró autóskártya stílusban elkészített Minecraftos kártyákkal órákat játszhattok. Töltsd le ingyen! Rajongóknak kötelező!

Emlékszel még az "autóskártyákra", amikor a végsebesség vagy teljesítmény értéke alapján vetettétek össze a kártyákat és az erősebb győzött?

Most elkészítettük neked, rajongó gyermekednek ezt az 
ingyenesen letölthető, Minecraft kártyajátékot, 36 féle különböző Minecraft karakterrel! Megtalálod a Boss típusú Wardent 9-es Élettel, vagy a Netherite páncélos Stevet 8-as Erővel! Nézegesd végig a galériánkban, és ha kedvet kapsz a játékra, akkor a letöltés gombbal tiéd is lehet azonnal az egész pakk!

Szerezd be mind a 36 db Minecraftos kártyát itt: LETÖLTÉS

9 db szabvány A4-es méretű PDF formátum, így azonnal nyomtatható. Nyomtatást követően vágd ki és vagy ragaszd össze a hátlapokkal, vagy akár, hogy tartósabb legyen laminálhatod is. A kártyák mérete az általános franciakártya alapján készültek.

 

minecraft kártyajáték ingyenesen letölthető


A Játékszabály: (megtalálható a letöltésben is)
Az érték alapú Minecraftos kártyajátékban minden játékos (2-4) egyenlő számú kártyával kezd. A játékosok körönként játszanak, az a játékos nyeri meg a fordulót, akinek a kiválasztott értéke (erő, élet, sebesség, intelligencia) a legnagyobb. Ha két kártya értéke megegyezik, akkor "háború" van és mindkét játékosnak a soron következő kártyájának értékét veszik figyelembe. A játék akkor ér véget, amikor valamelyik játékos elveszíti az összes kártyáját, vagy ha a játékosok megállapodnak abban, hogy vége a játéknak. A nyertes az, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze.

Jó szórakozást!

Magyarország legnagyobb, eredeti Minecraft termékválasztékú webshopjában, a CuteandCool webáruházban több mint 400 Mincraftos ajándéktermékkel várunk; mint például gyermekruházattal, iskolatáskákkal, plüssfigurákkal, iskolai kiegészítőkkel, játékokkal, lakásdekorációval. Ha biztos örömöt szeretnél a Minecraft rajongó gyermekednek, akkor nézz szét nálunk!

Szerezd be mind a 36 db Minecraftos kártyát itt: LETÖLTÉS 

Itt meglesheted a Minecraft Kártyajáték lapjait, mind a 36 darabot.

minecraft kártyajáték

minecraft kártyapakli gyerekjáték minecraftos autóskártya kártyajáték

minecraft kártyapakli játékkártya

minecraftos kártyák teljes pakli letölthető minecraft kártya

Minecraft Rajongók Figyelem! Szuper MINECRAFT KÁRTYAJÁTÉK lehet a tied ingyen! Csak letöltöd, kinyomtatod és már játszhatsz is a barátaiddal!

Az ingyenesen letölthető Minecraft kártyajáték a weboldal üzemeltetője által kreált játék, nem hivatalos Mojang termék. A kártya kereskedelmi értékesítése, más weboldalakra feltöltése büntetendő. Készült 2023.02


Minecraft kártya, Minecraft pakli, Minecraft trading card, Minecraft cardgame, Minecraft társasjáték, Minecraftos társasjáték, Minecraft nem számítógépes játék, Minecraft szórakozás, download minecraft card game, ingyenes Minecraftos kártyajáték, ingyenes Minecraft játékok