Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

A Sniffer

Minecraft - A Sniffer

Mi is az a Sniffer ("Szippantó")? Mit kell tudni róla?
Információk, tanácsok a Minecraft legújabb fura teremtményéről


A Minecraft Live 2022 Mob szavazás győztese, a Sniffer, először jelenik meg a Minecraft 1.20-ban! A Sniffer egy ősi mob, amely kihalt... de most újra éltre keltheted. A Sniffer éltre keltéséhez ki kell keresned a tojásait, majd segítened kell kikelniük. A korai snapshotokban és bétákban a Sniffer megtalálható lesz a Kreatív Módban, de nem leszn elérhetőe az összes funkció, például a tojás megtalálása és kikeltése. De ne aggódj, amikor a hivatalos 1.20 frissítésbe bekerül a Sniffer, már minden olyan funkcióval rendelkezik majd, amelyre a Minecraft Live 2022 során szavaztál! Addig is a Mojang fejlesztői várják visszajelzésed, hogy a lehető legjobb legyen. Véleményed, vagy bármilyen hibát jelenteni a bugs.mojang.com oldalon tudsz.

 

minecraft-sniffer
 

Az Overworldban megkezdve a kutatást taláhatsz a homokban Sniffer tojásokat, de akár tartalmazhatnak más tárgyakat is, például agyagedénytöredékeket. Amint megtaláltad a tojásodat, ideje segíteni a kikelésében! Ezen a ponton rendkívül fontos, hogy odafigyelj, még mert senkisem élte még át azt a pillanatot, amikor egy kis Snifflet kikel a tojáshéjából.

Amikor megszületik a Snifflet, és már kicsit túl vagy a „milyen aranyos” szakaszon, akkor felnőttém Sniffer-é válik. Ez a mob nemcsak hatalmas de segítőkész is. Kicsit növénytani vonzódása van, így a korábban az Overworldon megtalálható magvakat keresi, amelyeket akár elültethetsz.

 

sniffer-cuteandcool
 

  

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Galéria

Forrás: minecraft.net