Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

2023 Minecraft Live Show - Újdonságok

Minecraft live 2023 frissítés

Minecraft Live Show

2023.10.15-én a Minecraft Live Show hatalamas lelkesedéssel hozta a legújabb frissítéseket a Minecrafthoz és a Minecraft Legends játékokhoz. Lezárult a Minecraft Mob Szavazás és bemutatták a Minecraft frissítés legújabb részleteit!

A Minecraft Live általában tartogat néhány titkot, és idén sem volt kivétel! A játék vezetője, Agnes Larsson és néhány Minecraft fejlesztő bemutatta a kulcsfontosságú újdonságokat, amelyek a jövő évi frissítés részeként érkeznek a Minecraftba. A jövő évi frissítésnek még nincs neve, egyelőre "1.21"-nek hívják és csak 2024 közepén érkezik.
Egyik ilyen újdonság a Chamber (Kamra)! A kamra egy terjedelmes épület folyosókkal és szobákkal, csupa új réz és kőblokkokkal, amelyek tele vannak csapdákkal, és újfatja trial-spawnerekkel, mobokkal és zsákmánnyal. A kamra folyamatosan változatosan újra generálódik, ami azt jelenti, hogy minden belépéskor új kihívással találkozol! A trial-spawnerek - talán fordíthatjuk, próba-spawnernek - óránként mobok sokaságát szabadítják ránk, de ha legyőzzük őket akkor busás jutalmat kapunk azonnal.
A kamra mélyén egy új ellenséges lényt fedeztünk fel. A Breeze (magyarul Szellő-nek fordítható), amely szédítő köröket ugrál az ellenfele körül, és a szél erejét használva támad. Bemutattak nekünk új díszítő tufa és rézblokkokat, réz kerítéséket és csapdajatók, valamint a rézégőket, amelyeket vörös-kő impulzusokkal be- és kikapcsolhatsz.

minecraft-breeze-szello

Minecraft Legends frissítés

A Minecraft Legends lehetőséget adott nekünk, hogy a creeperek oldalán harcoljunk, közösen megmentve az Overworldöt!
De a történet még nincs teljesen befejezve. A fő tervezési igazgató, Craig Leigh, csatlakozott hozzánk a Minecraft Live-on, hogy beszéljen arról, mennyire messzire jutott a Minecraft Legends, valamint a következő tervekről. Az első nagy frissítésben, amit augusztusban adtunk ki, fontos változtatásokat és bővítéseket hajtottunk végre a játékban, mint például testre szabható kampányok és játékos kontra játékos módban való küzdelem, világútvonalak, fejlett zászlónézet, javított útvonalkeresés, és az állatok simogatása. A hősöknek lehetőségük volt kipróbálni képességeiket a Lost Legends nevű ingyenes kihívásokban, amelyeket minden hónapban kiadtunk, ahol különféle feladatok várták őket, a piglin hullámok leverésétől a lámaként való játszásig. Craig továbbá elárult néhány izgalmas új funkciót, amelyek érkeznek a Minecraft Legends második nagy frissítésében.
Egy izgalmas fordulattal most a hősök harcba szállhatnak a bátor béka hátán, egy bátor hátason, amely gyorsabban úszik és magasabbra ugrál, mint bármely más állat. Ráadásul a hősök új szövetségest szereznek a harcban: a rejtélyes boszorkányok, akik készen állnak, hogy bájitalaikat bevetve vegyék fel a harcot a piglinekkel! De a makacs malacoknak is vannak meglepetéseik!

 

minecraft-legends-hirek

Minecraft Star Wars visszatér!

 
2023 November 7-én fog megjelenni Star Wars: A Jedi útja DLC a Minecraft Marketplace-en! Ez a DLC a Klónok háborúja idején játszódik, és Yoda mester, Mace Windu és a többi Jedi mellett egy fiatal Padawan-ként kezdheted a kiképzést. Felemelkedhetsz a Jedi lovag rangjára, és elindulhatsz küldetésekre a távoli, távoli világokra. A hírek szerint galaktikus szörnyekkel csapsz össze, feltérképezhetsz bejáratlan bolygókat, és talán még találkozhatsz a sötét oldallal...! Az pontos részletek csak a Jedi lovagoknak állnak rendelkezésre, így többet csak akkor tudsz meg, amikor megtanulod, hogyan használd a fénykardodat. Mindez azonfelül, hogy már izgalmas lenne, mindenkinek saját testreszabható fénykardja és droidja lesz!
 
minecraft-2023-star-wars-frissítes
 
PLANET EARTH III DLC!
 
A Minecraft Live-on azt is bejelentették, hogy a BBC Studios és a Minecraft Education ismét összefogtak, hogy újraalkossák a Föld legérdekesebb pontjait és lényeit, kockás formátumban! A BBC Earth által készített Planet Earth III jövőre érkezik a képernyőkre, és a hozzá kapcsolódó új DLC hamarosan elérhető lesz mind a Minecraft Education, mind a Minecraft Marketplace felületein! Lehetőséged lesz bejárni néhány a bolygónk legextrémebb életközösségeit, találkozni a sorozat főszereplőivel, és mélyebben belemélyedni a Planet Earth III történeteibe az új DLC-ben.
 
MOB szavazás győzetese: a Tatu!
 
Gratulálunk az armadillónak, azaz a hármöves Tatunak, ami a legtöbb közösségi szavazatot kapta, és így ő lesz a következő lény, ami örökre csatlakozik a Minecraft világához! A tatu a szavanna biómában él. Ha megriasztod az armadillót, kockás gombóccá gömbölyödik össze! Az armadilló továbbá kibocsát egy pajzsot, amit felhasználhatsz egy új típusú páncél, a farkas páncél, készítéséhez! Ez extra védelmet biztosít majd a házikedvenced, a kutyusod számára.
 
minecraft-tatu-armadillo

Így a 2023.10.15-én érkezett Minecraft Live-on elhangzottakat összefoglalva láthatjuk, hogy a Minecraft videójáték még biztosan gyerekek milliói kedvenc játéka lesz sokáig.

forrás: minecraft.net