Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

Minecraft Legends - Mi is ez?

minecraft legends játékismertető

A Minecraft Legends egy izgalmas, új akcióstratégiai játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy ismerős, de titokzatos világban kalandozzanak. A videójáték egy biomokban gazdag, de pusztulás szélén álló Minecraft világot mutat be, amelyet piglinek pusztítanak.

Legyél Te az, aki segít megvédeni az Overworld-ot a Piglinek ellen! Győzd meg új barátaidat, hogy kössenek szövetséget veled és vezesd őket stratégiai csatákba!

 


 

Ahogy a játék neve is, a történet egy legenda, ami szájról-szájra terjed a falusiak között. Legenda a múltról, amikor a Pinglinek betörtek a Világba(Overworld).
Legenda a reményről, a kreativitásról, a bátorságról és a barátságról ami megváltoztatja a világot és egyesíti az Overworld-ot a Pinglinek ellen. A játékosok a szintén Minecraft blokk stílusú világokban barangolhatnak, lootolhatnak, épitkezhetnek, habár itt nem nagyon tudják megformálni a világot. Itt elsősorban a stratégiára építünk, ezért harcostársakat gyűjtűnk -  aki lehet egy róka, golem vagy zombi is -, különböző boostokat és hátast, akin gyorsabban bebaragolhatjuk a világunkat. A térképen a piglinek által megtámadott falvakat kell felszabadítanunk cserébe csupa jósággal halmoznak el az ott élők, vagy akár csatlakoznak hozzánk a harcba. A saját bázis építkezésekkel pedig egyre erősebbekké válhatunk a végső harchoz.

 

minecraft legends játékképek screenshotok

 

minecraft legends játékképek screenshotok

Észnél kell lenni, mert sokféle ellenség leselkedik rád.
Minden stretégiai tudásodra szükség lesz, hogy legyőzd a Piglinek változatos seregeit. Ugyan különböző spawnolható Golemek segítségedre lesznek, de nem mindegy, hogy melyiket mire használod. De a 20-25 óra játékidő alatt mire a legfőbb Boss fighton is túl leszel, már biztosan a legnagyobb stratégák közt említik majd a neved! A játéknak nincs vége, folytathatod, mert véletlenszerűen generált játéktérkép miatt mindig lephet meg valami újdonság. 

A Minecraft Legends játszható PC-n és konzolokon, játszhatsz a barátaiddal, vagy akár ellenük! A kooperatív módban egymást segítve győzhetitek le a Pinglinek seregeit, de akár PvP módban egymással is megmérkőzhettek. Stratégia tudásod még akár 4v4-es meccsekben is felhasználhatod!
 

minecraft legends játékképek screenshotok