Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Menü
Magyar hu
English en
Itt jársz: > Kezdőlap >

Magyar Minecraft szerver, a MineSide bemutató

2020. 10. 20. 11:24:00

Hogyan és hol kezdjen el a gyermek játszani Minecraft-ot?!

Magyar Minecraft szerver ajánló kezdőknek, szülőknek!

SAJNOS A MINESIDE SZERVER 2022.09.15-én MEGSZÜNT


Ha a gyermek az iskolából nem csak a pirospontokat, ötösöket hozza haza, hanem azt is, hogy melyik barátja, osztálytársa játsza így vagy úgy a Minecraft-ot, akkor előbb-utóbb Ő is szeretné kipróbálni.

Na de, hogy kell azt? Honnan tudom megszerezni? Egyáltalán mi is az? Való az a gyereknek? – merülnek fel a kérdései a szülőknek. (Hogy mi is az a Minecraft arról bővebben: itt )

Ha úgy döntöttél, hogy engeded a gyermeket játszani, akkor ajánlom figyelmedbe Magyarország egyik legfejlettebb, legmodernebb, magyar szerverét a MINESIDE szervert!

cuteandcool.hu
Az ingyenes, számítógépre letölthető Minecraft a MineSide által ezernyi élménnyel várja a játékosokat.
 
(letöltési útmutató lejjebb találod)
 

15 féle különböző játékmódja közül választhat a gyermek:

 • ·       Túlélő / Survival építkező, gyűjtögető - Az eredeti Minecraft világában gyűjtögethetsz, építkezhetsz. Itt levédheted a területed és még munkát is vállalhatsz!
 • ·       WeKreatív – kreatív építkező – Itt minden blokkot szabadon használhatsz egy adott telken belül, aminek a mérete igazán nagy, 72x72 blokk. Így amit a telken építesz biztonságban lesz és bárki megcsodálhatja!
 • ·       Bedwars stratégiai harci játék, gyűjtögető – Minden csapatnak van egy szigete, rajta egy ággyal (bed). Ezt az ágyat kell megvédenetek, miközben az ellenfeleidét ki kell ütni. Közben folyamatosan nyersanyagot gyűjtögettek és beváltjátok a kereskedőnél páncélra, fegyverekre.
 • ·       HCF Hardcore Factionstratégiai Harci játék – két nagy csapatra oszlik a sok-sok játékos, akik egy hatalmas csatában vesznek részt különböző pályákon.
 • ·       BuildFFA harci – A középső kiinduló pontról leugorva győzz le minden ellenfeled! Legyőzheted karddal, vagy bottal, amivel lelökheted a szigetekről vagy gyorsan eltűnő blokkokkal csapdába csalhatod.
 • ·       Blockparty ügyességi játék - egy arénában a talaj színes blokkokból áll. Időnként eltűnik az összes blokk kivétel egy szín, ilyenkor ezekre a színű blokkokra kell gyorsan ráállni, hogy ne ess ki a játékból.
 • ·       MinePVP harci - játékos a játékos ellen – Egy nagyobb területen harcoltok ahol különböző fegyvereket lehet összegyűjteni vagy paranccsal (/kit) lehívni. Győzzön a legjobb!
 • ·       FullPVP harci, gyűjtögető - a játékos különböző bányákba, telepeken gyűjti a nyersanyagot, amit pénzé tud tenni így egyre erősebb felszerelést tud vásárolni, hogy legyőzze ellenfeleit.
 • ·       SkyBlock építkező, gyűjtögető - egy kis kiinduló szigetet kell szépen fejlesztgetned. Ehhez sok bányászásra, gyűjtögetésre és a többi játékossal kereskedésre lesz szükséged. A Cél egy önellátó saját kis világ kialakítása.
 • ·       Wolfex harci - Hatalmas harctér, ahol az acél az acél ellen csap össze némi enderpearl-al izgalmasabbá téve a küzdelmet.
 • ·       KitPVP harci - Izgalmas küzdelem a kijelölt övezetben. A /Kit parancs beírását követően felszerelést kapsz az ütközethez.
 • ·       ChestCraft harci, gyűjtögető  - minden, ami a ládákról szól - Különböző szigeteken kutass a ládák után amikben különböző kulcsokat, kulcs töredékeket összegyűjtve szerezhetsz magadnak egyre erősebb és erősebb fegyvert. De vigyázz! Az ellenség a nyomodban lesz!
 • ·       SkyWars kreatív harci – Használd fel magad alatt a talajt, építs, kraftolj és készülj fel! Izgalmas párbajok az égi szigeteken ahol a mindent felhasználhatsz a győzelemért.
 • ·       Soupsharci – Nagyon látványos, ahogy a hajóból kiugorva egyből a csatába vetheted magad. A /Kit paranccsal fegyvereket is kapsz az induláshoz.
 • ·       BossCraft harci – a játékos egyedül vagy csapatban dolgozva szintet lép, fejlődik, hogy legyőzze a szint végén található főgonoszt (Boss).

A MineSide szerveren ingyenes feltölteni, kicserélni a SKIN-t. (az irányított karaktered kinézete) Mindenféle egyéb kiegészítőt is adhatsz hozzá a karakteredhez, például kalapot, szárnyakat, köpenyt is. Akár még a játékos neve elé névelőtagot is tudsz felhelyezni.

Vásárolhatsz rangokat, amik fajtájuktól - Dragon, Sky, Sider, Miner - függően majdnem minden játékmódban valami pluszt adnak a játékélményhez. Ezeket a rangokat igazi pénzért lehet megvásárolni 60 napra vagy 1 évre, ami azon kívül, hogy egy pluszt ad a gyermeknek még a szervert is támogatja, hogy az hosszútávon a költségeit (pl szerverbérlés) fedezni tudja. A szerveren különböző biztonsági programok futnak, amik például tiltják a csúnyabeszédet. A szervereken szinte folyamatosan megtalálhatóak a moderátor játékosok, hogy figyeljék és kiszűrjék a rendetlenkedőket. A szerver több éves, fennállása óta folyamatosan frissülnek, újulnak meg, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a játékosoknak.

A MineSide szerveréről joggal állíthatom azt, hogy izgalmas. A sokféle játéklehetőség és a rengeteg játékos az, akik naggyá teszik.

Tökéletes kezdőknek, haladóknak, sőt még vérbeli profiknak mert itt szinte minden megtalálható!

Próbáld ki Magyarország legfejletebb és legmodernebb szerverének játékmódjait! Légy részese te is!

 

Külön köszönet a segítségért: LiLdrug8-nak és Treccs-nek!